Stumtjener Tøjtræ

Stumtjener fra AmorDesign

Stumtjener i sort

En stumtjener står i mange danske hjem og virksomheder, men det nyeste inden for genren er Stumtjener Tøjtræer. Træ motiver i metal er et møbel der vil passe ind i de fleste moderne danske hjem. Det smarte og utraditionelle design, er noget af det de smukke skulpturer indebærer. Træerne kan fås i forskellige farver alt efter hvad du søger. Standardfarverne er sort, kobber, limegrøn eller koksgrå.

Hvis du søger mere plads til tøjet i entreen, er Stumtjener Tøjtræet en mulighed for dig, da disse har mange ophængs mugligheder dermed plads til meget tøj og så er de meget nemme at montere. Den medfølgende fod gør stumtjeneren meget stabil også med tungt overtøj. TøjTræet kan stilles alverdens steder i huset, indgangsparti, hall, entre mv.  hvilket også vil sige at det kun er fantasien der sætter grænser. Træet kan udsmykkes med led lys, hvilket uden tvivl pynter træets udseende.

TøjTræet Stumtjener fra AmorDesign

Stumtjener kobber designet af AmorDesign

Hvis din virksomhed ønsker at have en stumtjener stående, er det også noget vi tilbyder, nemlig vores Stumtjener Tøjtræ. Vi har flere farver, så det giver dig mulighed for at finde det produkt der passer bedst ind i din stil og indretning. Stumtjeneren er udviklet i stærke materialer, så der også kan hænge tungt overtøj på den, uden den mister stabilitet. Skulpturernes utraditionelle design fremhæver overtøjet, hvilket kun kan være en god ting. Skulpturen pynter også op i din virksomhed selv når den ikke er i brug, vil den signalere kvalitet og stabilitet.

 

Træerne er udviklet af Jacob som også er ejer af AmorDesign. AmorDesign er kendt for deres flotte håndværk og den tid vi ligger i vores udvikling og udseende. Vi lægger meget vægt på kvalitet og finesse, hvilket også uden tvivl skinner igennem ved disse produkter.

Så hvis du søger et anderledes smukt produkt der skaber mere plads, eller bare en stilren skulptur kunne et produkt fra AmorDesign måske være noget for dig. 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem