Højbed vedligeholdelsesfri

Højbede

Viser alle 35 produkter

Eksklusive Højbede i vedligeholdelses frie materialer. Fragtfrit ved køb over 7000 kr. Og med 5 års garanti mod gennemtæring.

Højbede på 50 cm brede, samler vi når du har afgivet bestilling. Der kan derfor være lidt leveringstid, 2-12 dage fra du har bestilt dem her i shoppen, til du modtager dem på din adresse.
Du kan dyrke friske grøntsager, krydderurter, jordbær elle hvad du vil i dit højbed. Du skåner miljøet ved at dyrke i dit eget højbed. Og du kan plukke gratis i hele sæsonen, med god samvittighed over for miljøet.

Højbedene fremstilles i forskellige varianter. Der er modeller til at stille direkte på jorden, dem er der ingen bund i og de skal fyldes med jord. Der er nogen på ben eller hjul de har alle indbygget kapilærkasse og er til en hvis grad selvvandende.
Der er forskellige materialer til de forskellige modeller af Højbede, de kan have sider af komposit, hvilket er et kunstmateriale fremstillet af træfibre og plast. Materialet har den fordel, at det er et utroligt holdbart materiale, der ikke skal males, netop fordi overfladen er lavet til at holde i rigtigt mange år. De kan også købes hvor både sider og ender er i corten stål. Både med og uden hjul.

De højbede der er fremstillet af corten stål, skal men være opmærksom på vil danne en rusten overflade, de kan derfor smitte at på dig dit tøj når du røre dem. Det kan også give rust farve til fliser hvis de står på fliser eller der er lagt fliser ind til højbedet. Afsmitningen af rust vil være størst de første par måneder efter du har modtaget højbedet, afhængig af nedbør.

Så her har du muligheden for at få en rigtigt flot løsning, der er veldesignet samt lavet til at holde. Med et højbed i komposit galvaniseret eller corten stål skal du ikke bekymre dig mere om selve højbedet. Men du får tid til at passe de planter eller urtesager, som du har plantet i bedet.

Finder du ikke netop det vedligeholdelsesfrie højbed du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.