Om os

AmorDesign®

Den lille østjyske virksomhed, AmorSmede, blev grundlagt 2013 siden, da Jacob Amorsens søster skulle giftes, og på ønskesedlen stod en smart og funktionel knagerække. Den skal hun have, tænkte Jacob Amorsen, og så gik han i tænkeboks, for i mange år havde han ved siden af skolegang og arbejde, skabt funktionelle ting, hvor der skulle bruges kreativitet for at komme frem til løsningen. Og sådan så produktet TøjTræet dagens lys – det første produkt i en række af produkter, der siden har set dagens lys i virksomheden AmorSmede ApS.

AmorSmede ApS er en lille en mand’s virksomhed, som ønsker at give sine kunder en god service ved altid at levere et solidt stykke arbejde udført med øje for kvalitet og finesse – lige meget om du skal have udført en rutineopgave indenfor Fremstilling af havelåge postkasse stativ eller skraldespands skjul, eller om du drømmer dit eget unikke design i stål.

Virksomheden producer i dag en lang række produkter vi selv har designet, indenfor knagerækker krukker og højbede og meget mere.  Vore knagerækker er design beskyttet og sælges under det registrerede varemærke AmorDesign.

Men ingen opgaver er for små, og ingen drømme er for store –  ring til AmorSmede ApS / AmorDesign på tlf. 40 83 21 84 allerede i dag og få en snak og vi giver gerne et uforpligtende tilbud! Tilbage til forsiden AmorDesign