TøjTræet

Unik knagerække eller stumtjener – TøjTræet

TøjTræet er på mange måder grundessensen i AmorDesign – det er nemlig lige præcis det produkt, der satte gang i hele forretningen. 

 

Vores ejer Jacob Amorsen kiggede på søsterens ønskeseddel til hendes bryllup, og på den stod: “flot og funktionel knagerække.” Som uddannet smed tænkte Jacob, at det må da være til at klare selv, og det affødte det allerførste eksemplar af TøjTræet.

 

Siden blev efterspørgslen for stor til, at søsteren kunne have det eneste eksemplar, og virksomheden er vokset ud fra dette unikke og praktiske produkt.

TøjTræet – den unikke og praktiske knagerække

Originalen fås nu i mange farver for at give det helt rigtige udtryk i gangen eller entréen, eller hvor du har brug for at hænge jakker på et smukt stykke brugskunst.

 

Udover det imponerende indtryk, som denne knagerække giver, er den også meget praktisk med plads til mange jakker.

 

Knagerækken holder sig tæt til væggen for at give mest mulig plads til at bevæge sig, når børn og voksne skal ud af døren. Det er også muligt at få lys bag knagerækken, der diskret lyser op i rummet og indrammer den flotte knagerække.

 

Se alle vores varianter i farve og størrelse i vores shop her.

knage
LED lys monteret på gren

Du kan nøjes med en Gren eller Kvist

Har du ikke plads til et helt træ, eller vil du gerne nøjes med lidt mindre end det store TøjTræ, så er det også muligt at få sig en del af TøjTræet til entréen.

 

De to knagerækker Grenen og Kvisten trækker på samme design som TøjTræet, men begrænser sig til netop det, navnene antyder – en gren eller en kvist.

 

På den måde kan du få det samme flotte look og udtryk fra TøjTræet i mindre skala, hvis der ikke er plads til et helt træ på væggen. Du får dog stadig en praktisk knagerække med et flot
design, der har plads til mange jakker.

 

Se alle vores Grene og Kviste i vores shop her.

TøjTræet som stumtjener

Stumtjenere er populære igen, og du kan også få det flotte TøjTræ som stumtjener.

 

Det unikke design går igen, og med en solid fod, der sikrer stabilitet selv med mange jakker på, får du et æstetisk og praktisk møbel til gangen eller entréen, hvor der er god plads.

 

Vi leverer naturligvis også til erhverv, hvor en stumtjener i et venteværelse eller et mødelokale vil være et perfekt tvist på indretningen, som samtidig giver mange mennesker mulighed for at hænge sit overtøj.

 

Kontakt os gerne for at høre mere, eller kig på vores shop for at se vores udvalg her.

Koksgrå stumtjener med jakke