Stumtjener

Stumtjener

Viser alle 4 produkter

Stumtjener

En stumtjener er et simpelt, men praktisk og æstetisk møbel. Det er et møbel, du typisk placerer i entréen i hjemmet eller på arbejdspladsen, så gæsterne nemt og hurtigt kan få overtøjet af og på. Hos AmorDesign fremstiller vi vores egne, unikke stumtjenere af holdbare materialer, som passer perfekt ind i ethvert rum.

Stumtjeneren er et klassisk opbevaringsmøbel, der tjener ét specifikt formål; at gøre det nemt at hænge jakken, halstørklædet og det øvrige overtøj, når en gæst entrerer eller forlader et rum. Det er på én og samme tid en funktionel og æstetisk løsning, der bidrager til at højne atmosfæren i rummet, hvor den er placeret.

Stumtjeneren er et elegant og praktisk alternativ til knagerækken, da den kan flyttes rundt efter behov – endda helt uden at efterlade spor. Hos AmorDesign finder du vores helt egne, unikke stumtjenere, hvis udformning ligner et træ. Stumtjeneren er designet af Jacob Amorsen, der står bag AmorDesign. Vores særlige stumtjenere giver derfor rummet et unikt og dynamisk touch, som du næppe finder andre steder.

Stumtjenerne fra vores TøjTræ-serie er designet, så tøjet hænger lige over stumtjenerens fod. Det giver en praktisk fordeling af vægten, så tøjet hænger stabilt og sikkert. Stumtjeneren er udarbejdet i stål, hvorfor den er tung og vanskelig at vælge. Det gør, at den egner sig perfekt til tungt overtøj, som ellers vil gøre en traditionel stumtjener ustabil.

En stumtjener giver et godt førstehåndsindtryk

Entréen er det første og sidste rum, du møder i hjemmet. Det er her, du gør din entré, når du kommer ind ad døren – og her du tager afsked, når du skal ud af døren. Det er et rum, hvor der skal opbevares overtøj, men samtidig være fyldt med plads. Entréen skal give et godt førstehåndsindtryk og give den besøgende lyst til at komme igen.

Med en stumtjener fra AmorDesign får du en elegant og særegen stumtjener, der med garanti vil give gæsterne et godt indtryk af dit hjem. Vores stumtjener sikrer et overskueligt og ryddeligt udtryk i entréen, hvor overtøjet gøres til en del af rummets udsmykning.

Stumtjeneren er praktisk og pladsbesparende

Vores stumtjener er udformet som et træ, hvilket er utroligt praktisk, når jakken, tasken eller paraplyen skal opbevares – du hænger blot genstanden på træets grene, som vil sørge for en sikker og praktisk opbevaring, indtil du skal bruge det igen. Samtidig giver TøjTræet hjemmet et unikt og legende udtryk.

Det er sjældent, entréen er hjemmets største rum. Ligegyldigt, om du bor i en lille lejlighed eller en stor villa, vil entréen typisk høre til blandt de mindste rum i hjemmet. Derfor er møbler, der kan spare plads, noget af det, der er mest velegnet til netop dette rum – og det er her, stumtjeneren kommer ind i billedet.

En stumtjener er ikke bare praktisk, elegant og smuk, men egner sig også særdeles godt til de mindre rum, hvor pladsen generelt er trang. Du udnytter med andre ord pladsen bedre med en stumtjener, da den kan stå oprejse, hvorfor du ikke er nødt til at tage gulv og vægge i brug til opbevaring.

Kombinér eventuelt stumtjeneren med en hattehylde, en bænk eller en knagerække, hvis du vil udnytte pladsen mest optimalt. Det giver et let og ryddeligt udtryk i entréen eller i et hvilket som helst andet rum, hvor du planlægger at stille din stumtjener.

En stumtjener kombinerer datid og nutid

Tidligere har stumtjeneren været fast inventar i mangt et hjem over hele verden, og den er så småt på vej tilbage. Stumtjeneren er på én og samme tid et praktisk og elegant møbel, der ser godt ud i hjemmet og samtidig tilføjer et strejf af nostalgi.

Vores stumtjener blander det bedste fra fortiden med nutidens tendenser. På den måde opnår du et klassisk og moderne udtryk i samme design. TøjTræet-stumtjeneren rummer det hele og ser fantastisk ud i stort set alle hjem, uanset hvilket rum den placeres i.

En klassisk stumtjener er fremstillet af træ, mens de moderne stumtjenere ofte er udarbejdet i andre materialer. Vores stumtjener er fremstillet af stål, der gør den både tung og robust, så jakker, tasker og andre ting let kan hænges på den, uden den vælter.

En stumtjener i stål er langt mere effektiv og praktisk end én af træ, da den har mere at stå imod med. Det er stort set umuligt at vælte vores stumtjener, uanset hvor meget tøj du hænger på den. Det gør, at den egner sig til alle hjem – både hos kæresteparret, børnefamilien og endda arbejdspladsen.

En stumtjener er perfekt til arbejdspladsen

Noget af det, der kendetegner en arbejdsplads, er, at der kommer mange forskellige personer forbi hver dag. Medarbejderne har deres daglige gang på kontoret, men der kommer også jævnligt gæster på besøg.

Fælles for dem er, at de skal kunne hænge overtøj, tasker og lignende uden besvær – og her er stumtjeneren en oplagt løsning. En stumtjener er perfekt, når det skal være nemt at komme af med overtøjet og samtidig være nemt at få det på igen.

Derfor egner en stumtjener sig perfekt på kontoret, hvor der typisk kommer flere forskellige gæster forbi i løbet af dagen. Ofte er det ikke den mest praktiske løsning at lade gæsterne bruge medarbejdernes garderobe, da hver medarbejder typisk har en fast plads. Samtidig kan det være svært at finde sit overtøj igen, hvis det hænger sammen med medarbejdernes.

I stedet er stumtjeneren en oplagt løsning for virksomheder, der vil give deres gæster og andre besøgende mulighed for nemt og bekvemt at smide overtøjet, når de træder ind på kontoret. Det er både praktisk, nemt og smart – og en æstetisk løsning, der bidrager til at give indretningen lidt kant.

En oplagt løsning til venteværelset

Vores stumtjener er en oplagt løsning til venteværelset hos tandlægen, lægen eller noget helt tredje. Ofte er der mange i venteværelset i løbet af vinteren og efteråret, hvor temperaturen gør, at overtøjet er nødvendigt. Derfor er det vigtigt, at gæsterne nemt har mulighed for at få overtøjet af og på, i takt med at de kommer og går.

Her er TøjTræet-stumtjeneren en oplagt løsning, da den er robust og har hele 26 grene, hvorpå overtøjet kan hænges. Stumtjeneren kan nemt bære overtøjet uden på noget tidspunkt at blive ustabil, så den ender med at vente.

Da der er rigeligt med plads på stumtjeneren, behøver gæsten ikke at rykke rundt på de andres overtøj for at få fat på sit eget. Hvis der er trangt med pladsen, kan du nemt supplere med endnu en stumtjener – det vil give et legende og anderledes udtryk med to TøjTræer, som supplerer hinanden på bedste vis.

Hvor kan jeg placere stumtjeneren?

Du kan placere stumtjeneren i alle hjemmets rum, men det giver bedst mening at placere den i entréen, hvor gæsterne typisk kommer og går. I en villa er der ofte en for- og en bagindgang. Stumtjeneren er et praktisk og nemt møbel til opbevaring af overtøj – især for gæsterne, der ikke har faste pladser i hjemmet.

Det giver rigtig god mening at placere stumtjeneren dér, hvor gæsterne oftest kommer ind. Hvis du selv tager bagdøren gennem bryggerset, vil det typisk være dér, husstandens jakker, frakker, sko, støvler, handsker, halstørklæder og andet overtøj opbevares, mens gæsterne nemt kan hænge deres tøj på stumtjeneren i entréen.

Dog er det ikke udelukkende forbeholdt gæsterne at bruge stumtjeneren – den kan også placeres på soveværelset, teenageværelset eller hvor du nu ønsker. Det gør det muligt at hænge tøjet op før sengetid, så man nemt kan få det på dagen efter. En nem og praktisk løsning, der samtidig sikrer, at tøjet ikke flyder på gulvet.

Essensen er, at du kan placere stumtjeneren netop dér, hvor du ønsker det – dér, hvor det er mest praktisk og funktionelt. Stumtjeneren kan nemt flyttes, så blot fordi du har placeret den ét sted, betyder det ikke, at du ikke har mulighed for at flytte den igen.

Stumtjeneren er en nem og fleksibel løsning

Det er skønt at have plads til opbevaring af sit tøj, uanset om det er på arbejdspladsen, i entréen eller et hvilket som helst andet sted. Fordelen ved en stumtjener er, at det er nemt for både gæster og husstandens beboere at få overtøjet af og på.

Samtidig er stumtjeneren en nem og simpel løsning, hvis du sammenligner med knagerækken, som ofte anvendes i stedet for en stumtjener. Beslutter du dig for at flytte knagerækken, skal du til at dække hullerne i væggen, den efterlader. Det er langt mere besværligt end en stumtjener, som blot kan flyttes.

TøjTræet er en moderne fortolkning af stumtjeneren

Der findes mange forskellige stumtjenere, men vores udgave, som går under navnet TøjTræet, er ikke en klassisk stumtjener – det er en moderne fortolkning, der er udformet, så den ligner et træ. Her er tale om en lækker og moderne stumtjener i stål, som egner sig til stort set alle hjem og rum.

At stumtjeneren er udarbejdet i stål gør, at den er robust og stort set umulig at vælte, ligegyldigt hvor meget tøj du hænger på den – og der er plads til meget. Stumtjeneren har hele 36 ‘grene’, hvorpå du kan hænge overtøj, så der er rig mulighed for at fylde den op. Stumtjeneren er lakeret med en utroligt slidstærk lak, hvorfor den kan holde i mange år, helt uden det kan ses på den.

En unik stumtjener, der giver rummet personlighed

Vores stumtjener, TøjTræet, er specialfremstillet af AmorDesign. Det betyder, at den ikke fås andre steder end hos os. Stumtjeneren er gjort i et unikt og lækkert design, der giver rummet et personligt touch. Den er fremstillet af de bedste materialer på markedet, og den kan holde i mange år, uden der efterlades brugsspor.

Når du vælger TøjTræet til hjemmet, virksomheden eller venteværelset, får du en anderledes og unik løsning, der skaber dynamik i rummet. Det er en praktisk løsning, uanset hvor du planlægger at gøre brug af den.