Højbede

Smukke og mobile højbede i cortenstål og galvaniseret stål


Vi producerer mange typer af dekorative og praktiske højbede i mange varianter. Højbede kan nemt bruges til at skabe oaser på terrassen eller et blomsterhav i haven – og samtidig giver de planterne gode vækstbetingelser.


Lad dig inspirere til dit næste højbed her på siden, hvor vi forklarer lidt om de forskellige muligheder for smukke og praktiske højbede.

Netop nu er højbede i cortenstål meget moderne, og vi forstår godt hvorfor – den smukke røde rustfarve er på en og samme tid industrielt og meget organisk, hvilket giver et spændende udtryk.

Højbed i cortenstål – til den moderne have

En moderne have må godt have andet end planter, træer og buske. At inkorporere elementer af sten og stål er et hit lige nu, og særligt det unikke cortenstål har vundet indpas.

 

Noget af det, der gør cortenstål til noget særligt, er den smukke rustrøde farve. Farven kommer fra naturens side og ikke en lakeringsmaskine på en fabrik.

 

Nuancerne og spillet i materialet giver en unik organisk fornemmelse og samtidig et industrielt snit, der giver haven kant og et velkomment afbræk fra det grønne.

 

Vores højbede i cortenstål fås i mange varianter, blandt andet med og uden hjul, med og uden selvvanding, og du kan også få med glas eller espalier. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sammensæt selv dit højbede i cortenstål i vores shop.

Mobile højbed i galvaniseret stål gør det nemt at skabe hyggelige oaser

Det galvaniserede stål er et velegnet materiale til haven, da det er meget standhaftigt og holder godt trods de skiftende årstider. 

 

Mange synes også, at den metalliske farve står godt til de flotte farver, som de danske haver kan producere. 

 

Vores højbede i galvaniseret stål fås også med listefronter af træ, der giver en flot kombination af det blanke metal og det varme træ.

Vi kan lave højbede i mange forskellige afskygninger i galvaniseret stål, og du kan selv sammensætte det efter egne ønsker i vores shop, du kan vælge her.

Højbede med espalier eller glas skaber læ med udsigt

Vores smukke højbede fås også med espalier eller glas. Disse er perfekte som rumdelere i uderummet og kan være med til at afgrænse haven eller caféen i mindre rum, som giver nogle hyggelige kroge.

 

Brug eksempelvis vores højbede med espalier til at skabe læ på terrassen med smukke slyngplanter, der giver et flot og organisk look og mere komfort på blæsende dage. Du kan også bruge et højbed med glas til at give lidt mere privatliv til restaurantgæsterne, som sidder
udenfor, uden at miste kontakten med dem.

 

Vores højbede fås både med espalier og glas i midten af højbedet eller i den ene side, så du kan få præcis det udtryk, du ønsker.
Se mulighederne for højbede med espalier i cortenstål eller galvaniseret stål i vores shop her.