Specialmål

Skræddersyede højbede, spejlbassiner og meget
mere på specialmål


Hos AmorDesign kan du få skræddersyet vores højbede og spejlbassiner, så de passer perfekt til dit behov.

Dette er særligt populært for vores erhvervskunder, som typisk står med andre udfordringer end private, men det er en løsning til alle, der vil have det perfekte udtryk.


Med vores produkter på specialmål er du sikret det perfekte fit til netop det, du skal bruge. Vi kan og har klaret lidt af hvert for tidligere kunder. 

Alt fra bakket terræn, der kræver særligt skårne plader til højbedet til specielle mål, der skal få mest muligt ud af pladsen foran en café, er intet problem for os.

Vi producerer selv alle vores produkter og tilpasser dem de ønsker og behov, du måtte stå med. 

Derfor er du altid velkommen til at sende os dine ønskede mål på højbede og spejlbassiner.


Hos os må du gerne drømme – send os dit ønske!

Det er ikke kun højbede og spejlbassiner, vi laver på specialmål. Du altid velkommen til at kontakte os med dit ønske til et produkt, der er lavet særligt til dig.

Måske drømmer du om et bestemt bålfad, måske er der et motiv, du altid har ønsket dig til husets facade, eller måske et helt tredje behov, der kræver noget særligt at dække.

Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Som faglært smed med et kreativt hoved er Jacob Amorsen vant til at løse udfordringer – også dem der ligger lidt ud over det sædvanlige. 

Der er ingen forpligtelser, hvis du sender et ønske til os. Vi kigger på det og sammen finder vi frem til, hvad der vil være den bedste løsning, og hvor prisen skal ligge.