Knagerække Tøjtræet.

Knagerække i stål.

Viser alle 24 produkter

Knagerække

Med en knagerække fra AmorDesign kan du nemt skabe et ryddeligt og æstetisk udtryk i dit hjem. Vores knagerækker er både praktiske, funktionelle og unikke på sin helt egen måde. Knagerækkerne fra vores TøjTræet-serie er fremstillet i stål med ridsefast pulverlakering, så de holder i mange år – helt uden, der efterlades brugsspor.

De knagerækker, du finder i vores sortiment, kan holde til lidt af hvert, hvorfor de egner sig til stort set alle formål. Uanset, om du har børn, bor alene eller planlægger at bruge vores knagerækker i en daginstitution, på arbejdspladsen eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at TøjTræet-knagerækkerne egner sig perfekt til formålet.

Knagerækken er nem at montere med de medfølgende afstandsstykker. Du behøver altså ikke at frygte, at den er svær at hænge op, selvom du ikke er den fødte handyman. Når du er kommet op at hænge, kan du nemt opbevare jakker, frakker, halstørklæder, huer, handsker og alt andet på knagerne, når du træder ind ad døren.

Knagerækken giver rummet et roligt, ryddeligt, legende og sansefyldt udtryk på én og samme tid. Den er først og fremmest praktisk, men er samtidig med til at give rummet personlighed, da det får et helt unikt touch, som du med garanti ikke finder i ethvert andet hjem.

Knagerækken egner sig til alle rum i hjemmet

Vores knagerækker er udformet, så de ligner træer – det gør, at de passer ind i stort set alle rum, hvor udtrykket gerne må være levende, legende og samtidig æstetisk. Uanset, om du leder efter en knagerække til entréen, soveværelset eller legeværelset, er vores knagerækker oplagte til formålet.

Samtidig er de praktiske, da de er fremstillet i et robust og slidstærkt materiale – nemlig, pulverlakeret stål. Med en knagerække fra AmorDesign får du nem og elegant opbevaringsplads i alle rum, så det bliver nemmere at holde det pænt og ryddeligt.

Når der ikke ligger overtøj og flyder på gulvet og i møblerne, er det lettere at holde hjemmet pænt og rent. Med knagerækken har altid en plads, så du slipper for at lede efter huer, halstørklæder, jakker og overtøj, fordi det er blevet væk.

I entréen er knagerækken et must, da den gør det nemt at få overtøjet af og på, når du entrerer og forlader hjemmet. Vores knagerækker egner sig til alle hjem og rum, uanset om du har børn, børnebørn eller ingen af delene.

Knagerækker til kontoret, venteværelset og institutionen

Vores knagerækker er unikke, og de egner sig til alle rum – også kontoret og venteværelset. I en virksomhed, hvor der er mange forskellige gæster, der kommer og går i løbet af en dag, er det vigtigt, at det er nemt at få sit overtøj af og på.

Samtidig gør deres unikke udformning, at de giver rummet et legende og let udtryk, som særligt børnene vil elske. Derfor egner knagerækkerne sig perfekt til daginstitutionerne, hvor dét, at hænge sit overtøj op, ikke nødvendigvis behøver at være en sur pligt.

Med en elegant, funktionel og legende knagerække fra AmorDesign bliver det ikke nemmere. Vores knagerækker er fremstillet af pulverlakeret stål, hvilket gør, at de er modstandsdygtige og solide. De holder med andre ord til det meste, hvorfor de er særdeles velegnede til kontoret, venteværelset og institutionerne, hvor der kommer mange forskellige personer hver dag.

Hvorfor bruge knagerækker i indretningen?

En knagerække er praktisk, hvis du vil udnytte pladsen i rummet på optimal vis. Med en knagerække er det muligt at gøre brug af væggene til opbevaring, hvilket ellers er vanskeligt, da de er horisontale.

Samtidig er vores knagerækker helt unikke, da de er udformet som et træ, hvilket er med til at give hjemmet kant og personlighed, som skaber liv. Familiens mindste medlemmer vil med garanti elske knagerækkerne fra TøjTræet-serien, og de ældste familiemedlemmer vil sætte pris på holdbarheden og kvaliteten.

Når du køber en af vores knagerækker, får du høj kvalitet til en fair pris, samtidig med at du kan sætte lidt kulør på hverdagen. Knagerækkerne egner sig til alle rummene i hjemmet, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Med knagerækkerne kan du nemt gemme overtøj som frakker, jakker, huer, halstørklæder og alt det andet af vejen, så det ikke ligger og flyder. Det frigiver plads, så rummet kan bruges på optimal vis.

Knagerækker til store og små rum

Uanset, om du planlægger at bruge knagerækken i et stort eller et lille rum, har vi en knagerække, der passer perfekt til formålet. Du kan eventuelt supplere med vores smarte stumtjenere fra samme serie, hvis du vil fuldende rummets udtryk.

Hvis du har et stort rum med masser af plads, kan du bruge en af vores større modeller, hvor der er masser af plads. Det giver mere plads i rummet, samtidig med at du får nemt ved at få fat på overtøjet, når du skal ud af døren – eller at hænge det på pladss, når du kommer ind ad døren.

Du kan også hænge bøjler på knagerækken, så du kan hænge tunge jakker, skjorter, kjoler og andet på knagerækken. Samtidig sørger bøjlen for, at det ikke krøller, og du kan bruge knagerækken som en dekoration i sig selv – eksempelvis i soveværelset.

I et mindre rum er det en god idé at bruge vores små knagerækker, som ikke optager mere plads end højst nødvendigt. Samtidig giver de rummet en smuk dekoration, som helt sikkert vil bringe glæde for dem, der entrerer rummet. Det er en god idé at vælge en størrelse, som passer til rummet, så knagerækken ikke optager for meget plads.