Knagerækken med de mange muligheder

Entre indretning

Uanset om din entre er lille eller stor så kan du finde en en knag der kan bruges til indretning af din entre. I den mindre entre er kvisten velegnet, da den kan sidde på en væg der er blot 50 cm bred. På kvisten er der 10 ophængs mugligheder så man ikke skal fjerne andet overtøj for at få fat i sit eget, men der kan jo hænge meget mere end 10 stykker tøj med det unikke design kvisten har kan der hænge rigtigt meget, og den kan holde til det. Kvisten er fremstillet i robust stål og  har overflade der er behandlet så den bevare farven selv efter mange års daglig brug. Kvisten kan også købes med LED lys monteret så du får hyggebelysning i din entre.
Til den mellemstore gang
I den lidt større entre er GRENEN et godt valg, da den giver flere ophængs muligheder kræver den en væg på mindst 70-80 cm. så tænk den ind i indretning af entre og du har en knagerække du glædes over i mange år frem.

Den lange og smalle entre er TRÆET et oplagt valg. Det fylder ikke ud i rummet, men har plads til meget overtøj. Samtidig er det en skulptur der pynter din gang op. Træet kan også købes med LED lys monteret så du får et fantastisk effekt og dæmpet belysning i din entre.

Den store entre eller hall er TøjTræet Stumtjener det helt rigtige valg. stumtjener fås i 4 farver og er med sit unikke design en flot skulptur i sig selv. Stumtjener træ er fremstillet i stål og meget robust, hvilket gør den meget stabil. En stumtjener der ikke vælter uanset mængden af tøj der bliver hængt på den.

Previous slide
Next slide

Soveværelset

Knagerækker kan du også sagtens bruge i soveværelset, vi har flere der er velegnet til soveværelset. Både kvist og gren er særdeles velegnede i soveværelset. Brug dem til tørklæder, løbetøjet, smykker mv. i soveværelset. Kvisten med LED lys er også velegnet som sengelampe.

 

Køkkenet.

Brug knagerækker til viskestykker i køkkenet, kvisten kan være velegnet og den pulverlakerede overflade gør at den ikke tar skade selv om dine viskestykker og håndklæder er fugtige .

 

Badeværelset.

I badeværelset til håndklæder er kan vore design knagerækker alle anvendes, det er kun pladsen i dit badeværelse der afgør hvilken model der passer bedst. Håndklæderne vil også tørre hurtigere når de ikke hænger så tæt på vægen, da alle vore knagerækker sidder med en afstand på 5 cm fra vægen.

Tøjet kan hænge på knagerækken mens du bader i stedet for en bunke på gulvet.

Børneværelset.

Det bliver sjovt at hænge sit tøj op for børnene når de har et tøjtræ på værelset.

 

Kontoret.

Indgangsområdet er ethvert firmas visitkort. Du bør også give et positivt første indtryk. Som fremskridtsorienteret virksomhed bør du også her lægge vægt på smuk funktionalitet.

Her vil et knagerække Træ i passende farve med LED lys, give dine gæster det helt rigtige indtryk. Når de ankommer til din virksomhed, og skal af med overtøjet.

 

Knagerække til børn fra AmorDesign