Inspiration til boligen

Inspiration til huset – med smedens øjne

 

Giv dit hus et personlige præg, og skab det helt unikke, der passer til netop dine ønsker og behov. Herunder har vi samlet lidt inspiration med smukke kvalitetsprodukter fra smeden. Produkter af jern og stål, som sammen med husets anden indretning, giver et flot, harmonisk og æstetisk udtryk. Den for dig den perfekte bolig.

Vægdekorationer i flere designs

Ved at dekorerer din væg, kan du nemt sætte et personligt og unikt præg på din boligindretning. Med vore moderne og smukke vægdekorationer tilfører du dit hjem en helt personlig stil. De giver et stemningsfuldt præg på din væg og vælger du en model med indbygget LED lys, giver det  rigtigt hygge i dit hjem.

Previous slide
Next slide
kontor stumtjener

Stumtjener robust og funktionel

 En stumtjener skal først og fremmest opfylde et funktionelt behov for ophængning af overtøj, men den kan også være yderst dekorativ i den ellers ofte sparsomt indrettede entré. Du kan få stumtjenerne i forskellige farver, så du kan sætte dit personlige præg på hjemmet fra du træder ind af hoveddøren.


Stumtjenerne fra vores TøjTræ-serie er designet, så tøjet hænger lige over stumtjenerens fod. Det giver en praktisk fordeling af vægten, så tøjet hænger stabilt og sikkert. Stumtjeneren er udarbejdet i stål, hvorfor den er tung og vanskelig at vælge. Det gør, at den egner sig perfekt til tungt overtøj, som ellers vil gøre en traditionel stumtjener ustabil.

Tøjtræet i mange afskygninger

Et af vore rigtigt populære produkter er vores knagerække. De fås i mange afskygninger, så du kan få en, der passer lige præcis til det, du har brug for. Vi laver vores knagerække i stål og maler dem i flere farver, så de får et lækkert udtryk.

Når du har fundet ud af, hvilken farve der passer bedst i din bolig, kan du vælge, om din knagerække skal være, det store Tøjtræ, mellem strøelse tøjtræ, det lille børne tøjtræ, Eller Gren, kvist. Du kan også vælge om  skal være med LED lys. Vi har et bredt udvalg, men vi tager naturligvis gerne imod ønsker og finder en løsning til dig.

Tøjtræerne er ikke bare smukke, de er også praktiske – de gør det blandt andet muligt at at hænge rigtigt meget overtøj på, uden at det bryder sammen. Den robuste konstruktion og materiale valg vil gøre at du har en smuk knagerække i dit hjem i mange år.

smykke

Smykkeopbevaring

En vigtig del af boligindretningen er også opbevaring r bestandige over for elementernes rasen – så meget som vejret nu raser i Danmark – og så kan de placeres mange forskellige steder i haven og passe godt ind.

Designet er mere moderne end de klassiske havebænke med fransk inspiration og passer godt til en have, der gerne vil have lidt mere kant.

opbevaring