Inspiration til haven

Inspiration til haven – med smedens øjne

 

Sæt dit personlige præg på din have og udearealer, og skab det helt unikke uderum, der passer til netop dine ønsker og behov. Herunder har vi samlet lidt sommerinspiration med smukke kvalitetsprodukter fra smeden. Produkter af jern og stål, som sammen med uderummets planter, græs, sten og træ giver et flot, harmonisk og æstetisk udtryk. Den for dig perfekte have.

Træk himlen ned i græshøjde med et spejlbassin

Der er noget helt særligt over at kunne kigge op på en smuk sommerhimmel, men du kan faktisk snyde lidt og trække himlen ned på jorden som smuk pynt i haven. Et spejlbassin kan give dig den dynamiske plet i havens indretning, der løfter hele udtrykket til nye højder.

 

Vi laver spejlbassiner på specialmål, så de passer perfekt ind i din have – det er næsten kun din fantasi, der sætter grænser. Et spejlbassin fra AmorDesign fås med en flot og tynd kant, der stadig har en solid kvalitet, som giver et let udtryk, og så er det bare at finde den rette plads til det.

 

Samtidig er et spejlbassin oven i købet ofte noget, som dyrelivet godt kan lide. Havens fauna skal jo have noget at drikke, og her er et spejlbassin mange gange dyrelivets foretrukne – ligesom et godt gammeldags fuglebad kan være det.

Mærk hyggen fra et bålfad

Ild kan noget helt særligt for stemningen – det er indiskutabelt. Derfor er det også populært med et bålfad i haven, der kan give lidt ekstra varme, når solen skal bruge lidt hjælp om aftenen om foråret og efteråret, eller når hyggen skal fortsætte til langt ud på natten.

 

Vi laver bålfade og bålsteder, der har den fornødne stabilitet til at håndtere flammerne på forsvarlig vis, og samtidig har vi øje for designet, der gør det til en lille installation i haven.

Du skal bare sørge for at have rigeligt med brænde til bålet, for når man først har fået øjnene op for hyggen ved bål i haven, er det svært at stoppe igen! 

 

Ligesom med et spejlbassin kan vi lave et bålfad, der matcher dine unikke ønsker ud i form og størrelse, så tøv ikke med at sende os en forespørgsel. Så finder vi ud af, hvilken mulighed der bedst passer til din have.

Smukke højbede i mange afskygninger

Et af vores mest populære produkter er vores højbede. De fås i mange afskygninger, så du kan få et, der passer lige præcis til det, du har brug for. Vi laver vores højbede i primært cortenstål med det rustne look eller galvaniseret stål, der beholder det metalliske udtryk.

 

Når du har fundet ud af, hvilket materiale der passer bedst i din have, kan du vælge, om højbede skal være mobile, med trælister, med espalier, med glas i midten og meget mere. Vi har et bredt udvalg, men vi tager naturligvis gerne imod ønsker og finder en løsning til dig.

 

Højbede med selvvanding er ikke bare smukke, de er også praktiske – højbede gør det blandt andet muligt at rykke lidt ved timingen i haven med andre blomstringstidspunkter, og så er det lettere at luge ukrudt, når jorden er kommet lidt op i højden.

 

Med højbede i haven er mulighederne mange, og det giver nogle unikke muligheder for indretningen af haven, at man kan plante i de høje bede. Så er det bare at fatte planteskeen og vælge de perfekte planter.

Sammensæt selv dit højbed vælg materiale

Tag et hvil og nyd udsigten på en flot havebænk

Mange har et yndlingssted i haven, hvor det er rart bare at være og kigge og nyde haven. Om det er duftene, lydene, synet eller hele indtrykket, så kan det være helt magisk at bare være i haven og være til stede – og her er det rart med en flot bænk at sidde på.

 

Vores havebænke er solide og smukke og passer naturligvis i designet til vores andre produkter. De er bestandige over for elementernes rasen – så meget som vejret nu raser i Danmark – og så kan de placeres mange forskellige steder i haven og passe godt ind.

 

Designet er mere moderne end de klassiske havebænke med fransk inspiration og passer godt til en have, der gerne vil have lidt mere kant.

Husk skyggen – vælg en solid parasolfod

Selvom vi ikke bor i verdens varmeste land, så kan den danske sommer godt bringe en stærk sol med sig, og så er det rart at kunne finde lidt skygge under en parasol. Sådan en skal jo ikke bare hamres i jorden, den skal stå i en parasolfod, og den parasolfod skal være solid.

 

Vores parasolfod fås i mange størrelser, som passer til de fleste parasoller, og så kan man lægge betonfliser i for at give foden den fornødne vægt til at holde sig oprejst. Også når det blæser.

 

En parasolfod, som man fylder med vand kan nogle gange have det lidt svært, når parasollen får en vis størrelse, og vejrhanen skal holde på hat og briller, men betonfliser har en tyngde, der nok skal holde det hele på plads, når det blæser.

 

Og så er vores parasolfod selvfølgelig en videreførelse af vores flotte design, så du får et flot udtryk, der passer til de andre af vores produkter, der forskønner din have.

Parasolfod med parasol