Et unikt design med mange ophængnings muligheder

Lad din stumme tjener byde dine gæster velkommen.

Til dit hjem

En stumtjener der tager imod dit overtøj, er også et dekorativt møbel at have stående enten i din entre, gang eller garderobe, men først og fremmest er den praktisk. En smart stumtjener får du styr på rodet af overtøj, med de mange ophængs muligheder er det nemt at komme af med sit overtøj med stil. Vælg  den farve stumtjener som passer smukkest til din indretning. Og giv din indgang til hjemmet et personligt udtryk.
Sæt et kreativt, men alligevel stilrent præg på entreen, der ellers bare opfylder et praktisk formål. Du byder på den måde din gæster velkommen på smukkeste vis.

Metal stumtjener eller stumtjener i træ det er jo et spørgsmål om holdning, men med denne stumtjener i træ design er det tæt på at de to ting forenes. Man for næsten lidt natur ind i hjemmet. Og man får en stumtjener i metal der gør den både tung og stabil. Med en stumtjener i stål risikere du ikke at knagen du hænger dit tøj på kan knække af som der kan være risiko for når den er fremstillet af træ.

Hall med sort stumtjener

En trappeopgang indgangsparti med TøjTræet stumtjener byder gæster velkommen.
Det er nemt at komme af med deres overtøj.

En sort stumtjener er stilren og passer godt ind i de fleste hjem.

Stumtjener til venteværelset

En stumtjener til venteværelset hos læge tandlæge mfl.

Der kan til tider være mange i venteværelset om vinteren derfor også en del overtøj der skal hænges op. Her er en metal stumtjener et godt valg.

Stumtjeneren kan uden problemer bære alt overtøjet uden at blive ustabil og vælte.

Selvom den først ankomne patient også skal have sit overtøj først, giver det ikke problemer, da stumtjeneren har 36 ophæng behøves man ikke at skulle flytte en masse tøj for at få sit eget.

hall med sort stumtjener
kontor stumtjener

Stumtjener til kontor

Afdelingen for Park og Skov i København har valgt en stumtjener i træ design, til alle deres kontorer. Kontorene i den afdeling har træ navne så det var også naturligt at vælge en stumtjener med form som et træ.

Det passer godt ind med hvad der laves der og stumtjeneren ser smuk ud i kontoret. Stumtjeneren tager godt imod deres gæster og står klar til at tage imod både ansatte og gæsters overtøj.  

Fakta stumtjener TøjTræet

Stumtjeneren er designet af ejeren af AmorDesign Jacob Amorsen. Det unikke stumtjener træ design, betyder at tøjet hænger lige over foden, det giver en god fordeling af vægten. Stumtjeneren er lavet i 4 mm stål hvilket gør den også er tung.

Derfor er den stort set umulig at vælte uanset hvor meget tøj der hænges på stumtjeneren.  Og der er plads til meget tøj 36 ophæng’s punkter.

Stumtjener er lakeret med en en slidstærk lak så den kan holde til mange års brug.

Det er derfor ikke nødvendigt for dine gæster at flytte andres overtøj for at få deres eget tøj.